De Vrienden van [Z]aan de wandel

Fantastisch dat je mee wilt wandelen met [Z]aan de Wandel! Helaas kun je je nu nog niet inschrijven voor deelname. Zodra de inschrijving voor [Z]aan de Wandel is geopend, maken we dat bekend via deze site, Facebook en Twitter.

Doe meer in de strijd tegen borstkanker, doe mee met De Vrienden van [Z]aan de Wandel!

In 2013 besloten drie vrienden (Jeffrey Noom, Tony de Jong en Niels Dekker) méér te willen doen voor [Z]aan de Wandel dan alleen meewandelen. Zo ontstond De Vrienden van [Z]aan de Wandel. Dat jaar konden zij met trots een bedrag van € 3.750,- overhandigen namens de 80 deelnemers. In 2014 liepen De Vrienden met ruim 120 mensen mee en hiermee brachten ze, samen met het benefietdiner [Z]aan Tafel, € 10.000,- bijeen. Ook voor 2015 zijn er grootse plannen. De ambitie is met 200 lopers deel te nemen aan de lustrumeditie. Daarnaast zullen zij dit jaar weer veel extra evenementen organiseren: [Z]aan Tafel en allerlei nieuwe initiatieven.

Doe mee, word Vriend!
Wil je ook méér doen voor [Z]aan de Wandel en de strijd tegen borstkanker? Meld je dan aan voor deelname via De Vrienden van [Z]aan de Wandel. Je betaalt dubbele inschrijftarieven, en in ruil daarvoor ben je als eerste op de hoogte van al hun speciale events én krijg je voorrang bij de deelname daaraan. Ook loop je straks op 6 september 2015 met een grote groep Vrienden mee met [Z]aan de Wandel 2015! Supergezellig natuurlijk!

Wil je niet meelopen, maar De Vrienden van [Z]aan de Wandel wel steunen? Jouw donatie is meer dan welkom!