Helaas!

Inschrijving nog niet mogelijk

Fantastisch dat je mee wilt wandelen met [Z]aan de Wandel 2019! Helaas kun je je nu nog niet inschrijven voor deelname. Zodra de inschrijving voor [Z]aan de Wandel 2019 is geopend, maken we dat bekend via deze site, Facebook en Twitter.

Wil je, als particulier of bedrijf, iets extra’s doen? Word dan lid van de Club van 100 [Z]aan de Wandel. Deze bijzondere club is een initiatief van Christell Bart en Frans Groeneveld. Beiden zijn overlevers van borstkanker en kennen het klappen van de zweep. Zij realiseren zich heel goed dat ze er door de wetenschap nog zijn en dat er veel geld voor borstkankeronderzoek nodig is. Vandaar de Club van 100! Een project waarmee ze zoveel mogelijk geld willen genereren voor [Z]aan de Wandel en onderzoek naar borstkanker. Wil je ook een extra bijdrage leveren? Meld je dan aan! Dit kan het gehele jaar door een mail te sturen naar info@zaandewandel.nl

[Z]aan de Wandel
Club van 100

“Als oprichters van de Club van 100 [Z]aan de Wandel hopen wij op leden voor het leven! Letterlijk! Voor het leven wat alle borstkankerpatiënten gegund moet zijn EN een lidmaatschap van de Club van 100 [Z]aan de Wandel voor het leven. Zodat we samen een hele goede bijdrage kunnen leveren aan onderzoek naar borstkanker.”

Bijzonder hartelijke groet, Christell & Frans

Particulier

Aby Bart
Angelika Liniewska
Anneke de Boer
Arjan & Désirée Bloem
Barbara Visser
Bea Groeneveld
Christell Bart
Corrie Noom
Frank Kuntz
Frank Beentjes en Jorine Boot
Frans Groeneveld
Gerard Veerman
Hanneke en Justin van 't Veer
Hennie Groeneveld
Herman Bulder
Hilda Raasing
Ite Visser
Jan Neeft
Leo van Dijk
Nicky & Luc Gonnissen
Nienke van Bockhooven
Peter Tanger
Petra den Breejen
Richard Bieshaar
Saskia Ligthart

Bedrijven

Remco Saelman Advies
ZV de Zaan Dames 1
ZV de Zaan Heren 1