Over [Z]aan de Wandel

Sterk met elkaar

In 2022 is in Nederland circa 124.000 keer de diagnose kanker vastgesteld. Voor vrouwen én mannen die het betreft betekent dit een dreun die hun leven overhoop haalt. Er is maar één ding dat telt: beter worden!

Impressie [Z]aan de Wandel Impressie [Z]aan de Wandel Impressie [Z]aan de Wandel

Wat doen we

Stichting [Z]aan de Wandel zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek, preventie en behandeling van kanker. Sinds 2011 organiseert Stichting [Z]aan de Wandel een wandeltocht door Zaanstad en omstreken. De insteek is een laagdrempelig event voor jong en oud, geoefende wandelaars en beginners met routes van 5, 10 en 15 kilometer.

Waar doen we het voor?

Ieder jaar komen de opbrengsten ten goede aan het inloophuis Anna’s Huis én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Help jij mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar borstkanker? Schrijf je dan in samen met familie, vrienden en/of collega’s!

#STERKMETELKAAR

We zijn ontzettend dankbaar voor de enorme inzet en betrokkenheid van alle [Z]aan de Wandelaars! Meer onderzoek naar het gedrag van de tumor helpt ons bij het bepalen van de meest optimale behandeling voor de borstkankerpatiënt. De bijdrage van [Z]aan de Wandel helpt ons dit onderzoek mogelijk maken.”

Goede doelen

Sterk met elkaar in de strijd tegen kanker. [Z]aan de Wandel ondersteunt de volgende goede doelen.

Antoni van Leeuwenhoek

Stichting [Z]aan de Wandel ondersteunt vanaf de eerste editie in 2011 onderzoekprojecten naar borstkanker door het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam (AVL).

Lees meer

Anna's huis

Op 31 maart 2018 is het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna’s huis officieel geopend. Anna’s huis is gevestigd aan de Zorgboulevard naast het ZMC in Zaandam.

Lees meer