Editie 2017

[Z]aan de Wandel 2017 staat in de startblokken Samen strijden tegen borstkanker!


10 september is de dag!

De zevende editie van [Z]aan de Wandel vindt plaats op zondag 10 september. De start- en finishlocatie is het AFAS Trainingscomplex van AZ in Wijdewormer. Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan een te realiseren inloophuis voor (borst-)kankerpatiënten in de Zaanstreek én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek.

Help jij ook mee om van de editie van 2017 een groot succes te maken?

Kom ook in beweging en schrijf je samen met familie, vrienden en/of collega’s in voor de editie van 2017!

Een programma vol plezier!

De Commissie Route heeft weer vier prachtige wandelafstanden samengesteld voor jong en oud, waar uit je kunt kiezen.


De starttijden
Hieronder vind je de starttijden van alle wandelingen en de tijden waarop je je kunt aanmelden. Bij aanmelding ontvang je ook je speciale [Z]aan de Wandel t-shirt (dit t-shirt wordt dus niet opgestuurd):

- Starttijd 25 km: 09.30 uur, aanmelden vanaf 08.30 uur. Bekijk de route

- Starttijd 15 km: 10.30 uur, aanmelden vanaf 09.45 uur. Bekijk de route

- Starttijd 10 km: 11.30 uur, aanmelden vanaf 10.45 uur. Bekijk de route

- Starttijd 5 km: 12.30 uur, aanmelden vanaf 11.45 uur. Bekijk de route


Activiteiten op de start- en finishlocatie en feestelijke afsluiting
Na de sportieve inspanning volgt er een feestelijke ontspanning met o.a. muziek op de start-finishlocatie. Uiteraard is er drinken en eten beschikbaar. Kom dus na je wandeling zeker nog even kijken en mee feesten!


Bereikbaarheid en parkeren
Informatie hierover volgt nog.

Voor ieder wat wils

Er zijn vier mogelijke afstanden waaruit je kunt kiezen:

5 km – inschrijfgeld bedraagt €7,50. 
10 km – inschrijfgeld bedraagt €10,-.
15 km – inschrijfgeld bedraagt €12,50. 
25 km – inschrijfgeld bedraagt €15,-.

Als deelnemer krijg je een T-shirt cadeau met het [Z]aan de Wandel-logo erop. Onderweg zijn er ‘pitstops’ waar wij onze deelnemers eten en drinken aanbieden. Let op: al het eten en drinken is gesponsord! Het kan dus zo zijn dat de voorraad beperkt is. Het eten en drinken is een extraatje dat je als [Z]aan de Wandelaar krijgt, het is echter geen recht!


Routebeschrijvingen
De routebeschrijvingen staan op de website www.zaandewandel.nl. Deze routes kun je inlezen in je navigatie en gps. Ook kun je ze uitdraaien voor onderweg. Langs de hele route zijn verkeerbegeleiders en -regelaars aanwezig om aanwijzingen te geven en de wandeling veilig te laten verlopen. Er zijn, afhankelijk van de te lopen afstand, 1 of 2 pitstops waar je (zolang de voorraad strekt!) gezonde snacks krijgt uitgereikt. Op elke pitstop zijn toiletten aanwezig. Op de pitstops is ook muziek.

Let op: de pitstops zijn vanwege de afgegeven vergunning verplicht op een bepaalde tijd te sluiten.

De informatie over de wandelroutes, pitstops en activiteiten op de pitstops volgt zo snel mogelijk.

Routes 2017

Er zijn dit jaar 4 routes te lopen: de 5 km, de 10 km, de 15 en de 25 km! Zo komen we tegemoet aan alle wensen: families met jonge kinderen of ongeoefende wandelaars kunnen de 5 of 10 km lopen, de gevorderde of zeer gevorderde wandelaars onder ons kunnen zich uitleven op de 15 en 25 km. Langs de hele route zijn verkeerbegeleiders en -regelaars aanwezig om aanwijzingen te geven en de wandeling veilig te laten verlopen. Er zijn, afhankelijk van de te lopen afstand, 1 of meerdere pitstops waar je gezonde snacks krijgt uitgereikt. Op elke pitstop zijn toiletten aanwezig. Op de pitstops is ook muziek!

Hier vind je pdf's van alle routes. Deze kun je downloaden en uitprinten.
5km 10km 15km 25km