Editie 2018

Sterk met elkaar!

Over [Z]aan de Wandel 2018

De achtste editie van [Z]aan de Wandel vond plaats op zondag 9 september. De start- en finishlocatie is het Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan.

In Nederland is in 2017 ruim 17.000 keer de diagnose borstkanker vastgesteld. Voor de desbetreffende vrouwen én mannen is dat een enorme dreun die het leven van hen en hun omgeving volkomen op zijn kop zet. Er is dan maar één ding dat telt: beter worden! Voor hun genezing is onderzoek naar borstkanker essentieel. Stichting [Z]aan de Wandel organiseert sinds 2011 jaarlijks een wandeltocht door Zaanstad en omstreken om geld in te zamelen voor de strijd tegen borstkanker.


Waar doen we het voor?

Dit jaar komen de opbrengsten ten goede aan het inloophuis Centrum voor Leven met Kanker Zaanstreek | Anna's huis én borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek.

Tijdens de zeven voorgaande edities is een bedrag van Euro 411.000 bij elkaar gewandeld voor de goede doelen van [Z]aan de Wandel. Help jij mee om dit jaar de magische grens van een half miljoen te doorbreken? Kom in beweging en schrijf je samen met familie, vrienden en/of collega’s in voor de editie van 2019!