Inschrijven bedrijventeam Inschrijven bedrijventeam

Bedrijventeam

Voor bedrijven biedt [Z]aan de Wandel diverse mogelijkheden. Loop bijvoorbeeld mee met collega’s en maak er een bedrijfsuitje of teambuildingevent van. Of nodig uw leveranciers en klanten uit en verstevig zo de banden. Wandelen door het mooie Zaanse landschap voor ons goede doel is een feestje op zich. Onderweg of bij de feestelijke afsluiting kunnen wandelende ondernemers bovendien gemakkelijk met elkaar contact leggen. We bieden bedrijven vier pakketten; deze kunnen ook onderling gecombineerd worden. De mogelijke pakketten zijn:

Pakket 1

Loop mee met een Bedrijventeam bestaande uit 5 tot 9 personen. Uw bedrijfsnaam en logo worden vermeld op de website en op de start- en finishlocatie. Al uw deelnemers ontvangen een [Z]aan de Wandel-shirt met op de achterzijde uw bedrijfslogo. Tevens wordt uw bedrijf vermeld in de bedankadvertentie die in de week na het event in het Noordhollands Dagblad en het weekblad Zaanstreek wordt geplaatst.

Kosten:
€425,- excl. btw

Pakket 2

Loop mee met een Bedrijventeam bestaande uit 10 tot 24 personen. Uw bedrijfsnaam en logo worden vermeld op de website en op de start- en finishlocatie. Al uw deelnemers ontvangen een [Z]aan de Wandel-shirt met op de achterzijde uw bedrijfslogo. Tevens wordt u vermeld in de bedankadvertentie die in de week na het event in het Noordhollands Dagblad en het weekblad Zaanstreek wordt geplaatst.

Kosten:
€995,- excl. btw

Pakket 3

Loop mee met een Bedrijventeam bestaande uit 25 tot 49 personen. Uw bedrijfsnaam en logo worden vermeld op de website en op de start- en finishlocatie. Al uw deelnemers ontvangen een [Z]aan de Wandel-shirt met op de achterzijde uw bedrijfslogo. Tevens krijgt u bij dit pakket exclusieve exposure op de start- en finishlocatie en op alle pitstops! Ook wordt u vermeld in de bedankadvertentie die in de week na het event in het Noordhollands Dagblad en het weekblad Zaanstreek wordt geplaatst.

Kosten:
€1495,- excl. btw

Pakket 4, BtB en BtC

Als ondernemer kunt u van [Z]aan de Wandel 2018 een moment van relatiemanagement en klantenbinding maken! Wanneer u kiest voor dit pakket ontvangt u van ons een speciaal promotiepakket waarmee u, samen met uw leveranciers, uw klanten kunt uitnodigen om mee te lopen. Door uw klanten te vragen met u mee te lopen, haalt u de banden aan en toont u uw regionale en maatschappelijke betrokkenheid. U kunt meelopen met een team van 50 tot 100 personen.

Kosten:
€2495,- excl. btw

Pakket 5, BtB en BtC

Wanneer u voor pakket 5 kiest dan ontvangt u een speciaal promotiepakket zoals genoemd onder pakket 4. U kunt meelopen met een team van 100 tot 250 personen en betaalt dan € 3.995,-- excl. Btw.

Kosten:
€3995,- excl. btw

Pakket 6: BtB en BtC

Wanneer u voor pakket 6 kiest dan ontvangt u een speciaal promotiepakket zoals genoemd onder pakket 4 en 5.
U kunt meelopen met een team van 250 tot 500 personen.

Kosten:
€ 6995,- excl. btw

Heeft u interesse om mee te lopen met een Bedrijventeam? Stuurt u dan een mail naar info@zaandewandel.nl, met als onderwerp ‘Bedrijventeam’. Wij nemen vervolgens graag contact met u op om tot een voorstel op maat te komen.