Sponsoren

Onmisbaar in de strijd tegen borstkanker

[Z]aan de Wandel kan ieder jaar alleen maar een succes worden met voldoende sponsoren. Het streven is dat alles, van eten en drinken voor de wandelaars tot de T-shirts en het entertainment, gesponsord is. Alleen zo behalen we de maximale opbrengst voor onze goede doelen; het realiseren van een inloophuis voor (borst-)kankerpatiënten in de Zaanstreek, o.a. in samenwerking met Esperanz/ZMC en borstkankeronderzoek door het Antoni van Leeuwenhoek!

Iedere steun is welkom!

Er zijn verschillende mogelijkheden om [Z]aan de Wandel te ondersteunen.

Wil je [Z]aan de Wandel sponsoren?

Meld je dan aan met een bedrijventeam via info@zaandewandel.nl. We vinden het ook fantastisch als je [Z]aan de Wandel wilt ondersteunen met een financiële bijdrage of sponsoring in natura. Laat het ons weten via info@zaandewandel.nl.

Wil je geld doneren aan [Z]aan de Wandel?

Wil je graag meedoen aan de strijd tegen borstkanker met een financiële bijdrage aan Stichting [Z]aan de Wandel? Iedere donatie is van harte welkom!

Doneer!

De sponsoren voor [Z]aan de Wandel 2017

Hieronder vind je de lijst met sponsoren voor [Z]aan de Wandel 2017. Wil je [Z]aan de Wandel ook sponsoren? Meld je dan aan met een bedrijventeam via info@zaandewandel.nl. We vinden het ook fantastisch als je [Z]aan de Wandel wilt ondersteunen met een financiële bijdrage of sponsoring in natura. Laat het ons weten via info@zaandewandel.nl